Dynasty Warriors 9 oyunu 8 Şubat 2018 tarihinde piyasaya sürüldü. Çok beklenilen oyun şu an için hayal kırıkllığından ibaret. Çünkü oyunda ciddi sorunlar bulunuyor. KOEI Taecmo sorunlar için yeni bir güncelleme daha sundu.

Oynu çıkar çıkmaz tepkilerle karşılaştı ve bunun akabinde KOEI Taecmo tarafından bir yama yayınlanmıştı. Fakat yama oyuncuların beklediği gibi değildi. Oyundaki sorunları çözmekten çok uzaktı. Bunun farkında olan KOEI Taecmo, tepkilerin artması üzerine Twitter hesabından bir açıklama yapmış, açıklamasında sorun için özür dileyerek en kısa sürede yeni bir güncelleme yayınlayacaklarını söylemişti. Bahsedilen güncellemeyi de yayınladı fakat yine bekleneni karşılayamadı.

Dynasty Warriors 9 Sorunları İçin Bir Yama Daha Sunuldu

Şimdi son çıkan güncelleme, oyundaki bazı hataları gideriyor ve bazı özellikler ekliyor. Eşya fiyatları hususunda düzenlemeye gidilirken pek çok yapı dayanıklılık olarak geliştirildi. Kilit açma ve mektup gönderme koşulları iyileştirildi. Fakat oyunun genel performans sorununun hala çözülemediği açıkça görülüyor. Oyuncular bu sebeple yeni güncellemeyi indirselerde istedikleri performans artışını yakalayamayacaklar.

KOEI Taecmo şirketinin sorunun farkında olmasına rağmen hala çözüm getirememesi  sorunun sanıldığından daha büyük olduğunu gösteriyor. Sorunun çözülebilmesi için neredeyse oyunun yeniden yapılması gerekebilir. Şimdi gözler KOEI Taecmo tarafından yapılacak olan yeni açıklamalara çevrildi. Bakalım önümüzdeki süreçte şirket istenen güncellemeyi en sonunda sunabilecek mi?

Total War Arena Açık Beta Sürümü Oyuncuların Beğenisine Sunuldu

CEVAP VER