Gran Turismo Sport oyununun çıkış tarihi hakkında yeni bilgilere ulaşıldı. Gran Turismo Sport çıkış tarihi hususunda bilgileri sizlere aktarıyoruz.

Gran Turismo serisi yarış oyunları kategorisinde son derece ünlü, sevilen bir seri… Şuan da pek çok oyuncu Gran Turismo serisinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Gran Turismo Sport’u büyük bir merakla bekliyor.

MERAKLA BEKLENEN YAPIMIN ÇIKIŞ TARİHİ NETLEŞTİ

Oyunun çıkış tarihi ile ilgili bazı bilgilere ulaşıldı. Oyun 17 Ekim’de Amerika’da, hemen ardından bir gün sonra da Avrupa’da satışa çıkarılacak. Oyunu satın almak isteyenler için şuan da ön sipariş aşamasında olduğunun da altını çizelim. Oyunu ön sipariş aşamasında satın almak isteyenler için Playstation Store mağazasında oyunun 189 TL’den satışa çıkarıldığını ifade edelim. Öte yandan ek 4 arabalı farklı bir paket de Sony tarafından ön siparişe sunuldu. Ön sipariş aşamasındaki diğer ek paketin fiyatı ise 219 TL…

Gran Turismo Sport, şuana kadar yayınlanan görüntülerine bakılırsa son derece güçlü bir oyun olacak. Zaten bu serinin çok iddialı olduğunu biliyoruz ve gerek grafiksel gerekse oynanış anlamında Gran Turismo Sport oyununun eline de su dökülemeyecek gibi gözüküyor.

Playstation’ın sitesinden yapılan açıklamaya göre oyun ile ilgili şuan da artık son rütuşlara geçildi. Yani artık oyun tamamlanmak üzere ve en ufak bir problem gözükmüyor. Böylelikle çıkış tarihinin ertelenmesi de beklenmiyor.

Oyunlarda Siyah Ekran Hatası ve Çözümü

CEVAP VER