2016’nın sonuna doğru yaklaşırken 2017 yılında çıkacak oyunlara yönelik merak giderek artıyor. Bu içeriğimizde 2017 yılında çıkması muhtemel oyunları ifade ediyoruz.

LEFT 4 DEAD 3

Left 4 Dead 3 oyunu, 2017 yılının oyuncular tarafından en çok beklenen oyunlarından biridir. Önceki oyunlarıyla oyuncuları kendisine çekmeyi başaran seri, yeni oyunuyla da bunu başarmak istiyor. Oyunun 2017 yını içerisinde piyasaya sürülmesi tahmin ediliyor.

HALF LİFE 3

Half Life serisi kuşkusuz uzun yıllardır oyuncular için özel bir yer tutuyor. Half Life serisinin üçüncü oyunu uzun bir zamandır oyuncular tarafından bekleniyor. Haf Life 3’ün, 2017 yılının Kasım ayında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

mountblade

H1Z1 2017

Zombi oyunları ve filmleri bu zamana kadar ilginç bir biçimde çok tuttu. Özellikle zombi oyunları şuan da belki de oyun dünyasında en fazla yer kaplayan oyunlardan. Bunu iyi bilen Sony, bir süredir karşımıza H1Z1 ile çıkıyor. Oldukça sevilen serinin yeni oyunu 2017 yılında oyuncularla buluşacak.

Ghost Recon Wildlands 

Ghost Recon serisinin tarzı ve kalitesi kuşkusuz tartışılmaz. Ubisoft, 2017 yılının Mart ayı içerisinde yeni oyun olan Ghost Recon Wildlands ile karşımıza çıkacak. Oyun ile ilgili yayınlanan videolar henüz şimdiden çok kaliteli bir yapımın bizleri beklediğinin habercisi.

Mount Blade 2 Bannerlord

Türk oyunculuğunun en önemli oyunu olan Mount Blade 2 Bannerlord’un kesin bir çıkış tarihi olmasada 2017 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

CEVAP VER