Bir GTA V hayranı 1200 saatini harcayarak tek başına çok güzel bir mod tasarladı.

Oyun dünyası yeni GTA V modunu konuşuyor! Ancak bu modun konuşulmasının sebebi çok güzel olmasından ziyade inanılmaz bir emek ile ortaya çıkarılmış olması… Oyunun modunu tasarlayan isim tabiri caizse ömrünü bu oyuna adamış.  Jamal Rashid isimli bir GTA V hayranı, gece gündüz çalışıp çok büyük bir mod ortaya koymuş. Ve bu mod şu sıralar oyunculara sunuldu.

HAFTANIN 7 GÜNÜ 12 SAAT ÇALIŞMIŞ

Jamal Rashid, GTA V NaturalVision Remastered ismini verdiği GTA V modunu yapabilmek için haftanın 7 günü günde 12 saat civarında çalıştığını da söylüyor. Modu yaparken yaşadığı zorlukları anlatan Rashid buna örnek olarak, GTA V dünyasının geçtiği, ilham alındığı bölgelere daha önce gitmediği için bazı yapıları tasarlamanın çok zor olduğunu anlatıyor. Özellikle de bazı görsellere Google Haritalar’dan da ulaşamadığını ifade eden Rashid, bu yüzden işinin daha da zorlaştığını, çünkü net görüntüler elde edebilmek için insanların o bölgede çekildiği vlogları dahi tek tek araştırmak zorunda kaldığını anlatıyor.

Yaptığı işe inanılmaz imrenen ve inanılmaz bir emek sarfeden bu mod yapımcısı arkadaşımız dileriz kendisine büyük bir oyun şirketinde güzel bir iş bulur ki biz de bu kadar hevesli arkadaşların piyasaya sürdüğü güzel oyunları oynarız. Modun nasıl gözüktüğünü görmek istiyorsanız aşağıdan görüntülerini izleyebilirsiniz.

GTA 6 Uzun Süre Çıkmayacak Gibi Gözüküyor!

CEVAP VER