X

FIFA 18 Demo Sürüm Heyecanı!

FIFA 18 oyununun demo sürümü bu akşam saat 20:00’da çıkıyor!

Günümüzün en popüler futbol oyunu serilerinden FIFA, yeni versiyonu FIFA 18 ile oldukça iddialı geliyor. FIFA 18 oyunu için demo sürüm bu akşam çıkıyor. Türkiye saati ile 20:00’da demo sürüm çıkacak. Demoyu indirip hemen oyunu test etmeye başlayabileceksiniz.

Pek Çok Yeni Özellik Sizi Bekliyor

FIFA 18 demo sürümde merak edilen en fazla şey kuşkusuz grafiksel açıdan ne gibi değişimlerin ortaya konulduğu. Grafiksel olarak çok güçlü bir oyunun bizlerle buluşturulacağını düşünüyoruz. Daha önce yayımlanan oyun görüntüleri de açıkçası iştahımızı bir hayli kabartmıştı.

Oyunun hikaye modu yine olacak ve Alex Hunter bizlerle tekrar buluşacak. FIFA 17 oyununda bildiğiniz gibi Alex Hunter ile bir sezonu tamamlamıştık. İşte şimdi yeni hikaye modunda Alex Hunter ile yeni bir sezon geçireceğiz ve futbolculumuzun hayat hikayesinin de devamına şahit olacağız.

FIFA 18 demo sürümde 12 futbol takımı ve 4 stadyum olacak. Daha önce çıkan demo sürümlere göre bu bağlamda çeşitlilik arz ettiğini söyleyebiliriz. Ancak 12 futbol takımı arasında maalesef herhangi bir yerli takımımız bulunmuyor.

FIFA 18 demo pek çok sitede şu an çıktı olarak haber yapılıyor ancak elimize yabancı kaynaklardan ulaşan bilgilere göre oyun yaklaşık bir saat sonra yani 20:00’da çıkacak. Origin’e girerek Demo alanından oyunu kütüphanenize ekleyip oynayabileceksiniz. Demo sürüm olduğu için haliyle ücretsiz olacak.

FIFA 18 Fiyatı Belli Oldu!

Kategoriler: Oyun Haberleri
Emre BEY:
İlgili Konular