X

Final Fantasy XV Artık PC Platformunda Da Oynanabilir!

Final Fantasy serisinin beklenen üyesi Final Fantasy XV Windows Edition, PC platformu için çıkışını gerçekleştirdi. Oyuna Steam üzerinden ulaşabilir, satın alarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Final Fantasy serisi oyuncular tarafından çok seviliyor. Ülkemizde de oyuna büyük bir ilgi gösteriliyor. Final Fantasy için çıkan Final Fantasy XV oyunu seriyi devam ettirmişti fakat PC platformu için gelmemişti. Sadece konsollar için sunulmuş, PC platformu oyuncularını hayal kırıklığına uğratmıştı. Fakat Square Enix, geçtiğimiz dönemde oyun ile ilgili resmi bir tanımı yapmış, çıkış tarihini açıklamıştı.

Oyun söylendiği gibi çıkışını gerçekleştirdi ve konsollar için sunulan fiyattan satışa sunuldu. Oyun Microsoft Store platformunda Xbox için 144.00 TL’den alıcı bekliyordu. Aynı şekilde Steam’de de 144.00 TL fiyat etiketiyle satışa çıktı. Oyun ile ilgili daha yüksek çözünürlük paketi indirilebilir içeriği de sunuldu. Böylece oyunu 4K gibi çözünürlüklerde oynamak isteyenler indirilebilir içeriklerden ücretsiz olarak yararlanarak daha yüksek grafik kalitesinde oynamanın tadını çıkarabilir.

Aksiyona doyacağınız çok kaliteli bir oyun olan Final Fantasy XV, aynı zamanda grafikleriyle de sizi içine çekecek türden. Eşsiz manzaralar, güzel ve akıcı bir oynanış deneyimi sizleri bekliyor. Oyunun Türk oyuncular için önemli bir dezavantajı ise Türkçe dil desteğinin bulunmaması. Algılayabilmek için oyunun dilini de bilmek gerekiyor. Haliyle Türkçe dil desteğinin olmaması yabancı dil bilmeyenler için sıkıntılı bir durum.

Detroit Become Human Grafikleri Bilerek Düşürüldü

Kategoriler: Oyun Haberleri
Emre BEY:
İlgili Konular