X

Detroit Become Human Grafikleri Ciddi Ölçüde Kırpılmış!

Detroit Become Human oyununun çıkmasına artık az bir zaman kaldı ve oyun ile ilgili sık sık yeni bilgiler açığa çıkıyor. 25 Mayıs tarihinde satışa çıkarılacak olan oyunda ciddi bir downgrade uygulandığı ortaya çıktı.

Detroit: Become Human için zaman zaman oynanış görüntülerini içeren kısa resmi demolar paylaşılıyor ve bunlarda oyunun grafikleriyle ilgili bilgi sahibi olabiliyoruz. Fakat ilginç nokta şu ki oyunda sürekli bir downgrade uygulanıyor. Normalde yıllar geçtikçe grafik kalitesi daha da artar çünkü teknoloji gelişir. Fakat Detroit Become Human oyununda bu tam tersi işliyor.

Oyunda bulunan grafikler 2016 yılına göre ciddi ölçüde kırpılmış. 2016 yılında paylaşılan resmi bir tanıtım videosunda karakterlerin yüzlerinin çok daha ayrıntılı çizildiğini ve etraftaki dokuların, kişilerin üstlerinin daha fazla ayrıntıyla bezendiğini görüyorsunuz. Oysa 2018 yılında yayınlanan fragmana baktığımızda karakterlerin çok daha yapay durduğunu, daha az ayrıntıya sahip olduklarını görüyoruz.

YouTube üzerinde bu konuyla ilgili bir karşılaştırma videosu bile hazırlanmış. Videoda oyunun 2016, 2017 ve 2018 yıllarında paylaşılan aynı demo görüntüleri derlenmiş ve aradaki grafiksel farklılıklar ön plana çıkarılmış.

Bu downgrade hamlesinin yapılmasının sebebi büyük bir olasılıkla oyunun daha iyi çalışabilmesini sağlayabilmek veya PlayStation 4 için daha uygun bir hale getirebilmek. Neticede oynanış, grafiklerden daha önemli ve geliştirici de bunun farkında.

Kingdom Come: Deliverance Oyunu GoG Üzerinden Satışa Sunuldu

Kategoriler: Oyun Haberleri
Emre BEY:
İlgili Konular