X

Assassin’s Creed Black Flag Şu An Ücretsiz!

Assassin’s Creed Black Flag’i ücretsiz olarak kapabilirsiniz! Oyun tam 5 gün ücretsiz olarak sunuluyor. Kütüphanenize ekleyerek ömür boyu sahip olabilirsiniz. 

Popüler suikast oyunlarından Assassin’s Creed’in üyelerinden Black Flag, sahip olduğu niteliklerle oldukça kaliteli bir oyun olduğunu hep gösterdi. Oyunun çıkışının üzerinden dört yıl geçmiş olmasına rağmen hala pek çok oyuncu tarafından severek oynanıyor. Eğer oyunu hala denemediyseniz veya tekrar o keyfi tatmak istiyorsanız oyunu hemen edinip oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunu oynayabilmek için yapmanız gereken şey bilgisayarınıza Uplay uygulaması yüklemek. Uygulamayı yükleyip giriş yapın ve üst kısımda bulunan Black Flag yazısına tıklayın. Lisans sözleşmesi bulunan pencereyi onayladığınız anda da oyun size ait olacak. İşin güzel tarafı bu oyun için herhangi bir zaman sınırınızın bulunmaması. Yani ücretsiz kampanya olmasına rağmen oyunu aktif ettiğiniz andan itibaren ömür boyu size ait olacak. Fakat acele etmenizi öneririm çünkü bu kampanya kısa bir süre için geçerli. 17 Aralık gecesine kadar sürecek. Ardından oyun yine paralı satılacak.

Black Flag Nasıl Bir Oyun?

Oyunda hem korsan hem suikastçisiniz. Suikast ana görevlerini yaparken bir yandan da korsancılık ile alakalı keyifli görevler yapabiliyorsunuz. Hatta ve hatta denize dalıp köpekbalıklarıyla savaşarak dipte bulunan hazineyi elde edebiliyorsunuz. Gemileri yağmalayıp para kazanabiliyorsunuz. Ateşli silahlar, yeni kıyafetler satın alabiliyor ve istediğiniz kara parçasına demir atabiliyorsunuz.

Assassin’s Creed Origins Aralık Güncellemesi İle İlgili Önemli Bilgiler

 

Kategoriler: Oyun Haberleri
Emre BEY:
İlgili Konular