Robot Squad Simulator 2017, oyunu PlayWay’ın çıkarmış olduğu simülasyonların bir yenisi olarak göze çarpıyor. Son günlerde neredeyse her gün yeni bir simülasyon oyununun 2017 versiyonunu çıkaran PlayWay, bu kez robot simülasyonu oyununun 2017 versiyonunu çıkardı.

PlayWay firması çıkardığı bu oyun ile özel robotların üretimini üstleniyoruz. Bunun yanında bu robotları kullanıp insanların yapamadığı veya yaptığı ancak zor olan işleri robotlar üreterek ve tamir ederek biz yapmaya çalışıyoruz. Yeni nesil bir simülasyon oyunu olup robotların göze çarptığı oyun, PlayWay firmasının yeni oyunu..

robot-squad-simulator-2017

Oyunun sistem gereksinimleri düşük tutulup minimum sistem gereksinimlerinde Windows 7-8-8.1 veya Windows 10 işletim sistemi gerekli olup İntel i3 3.1 GHz işlemci ve 4 GB Ram yeterli olurken grafik için 1 GB ram ve DirectX 11 sürümü yeterli oluyor.

20 Ekim 2016’da çıkarılan oyund 27 Ekim 2016’ya kadar 24 lira üzerinden %20 indirim ile 19 lira 20 kuruş ile Steam’da satışta..

Oyunu inceleme fırsatım oldu ve oyun hakkında ne iyi ne de kötü bir görüşe sahip olabildim. Robotlar ve dronelerin tasarımları ve özellikleri iy igörüşünürken eşsiz bir stil simülasyon olduğunu belirtmeliyim. Onu haricinde kontrol mekanizmasında bir takım eksiklikler olduğunu söyleyebilirim ve kamera açısını istediğimiz gibi ayarlayamama durumumuz var. Onun haricinde oyunda az da olsa buglar bulunuyor. Gelecek bir güncelleme ile bu bugların düzeleceğini düşünüyorum. Zaman zaman oyun bizi şaşırtıyor ve çok zor görevler veriyor. Bu görevleri yapmaya uğraşırken oyunun tadına varıyoruz.

CEVAP VER