X

Steam Büyük Yaz İndirimleri Bu Akşam Başlayacak

Steam platformundaki oyunlar için büyük yaz indirimleri bu akşam başlayacak!

Bildiğiniz gibi günümüzde video oyunlarına büyük bir ilgi var. Gelişen grafik teknolojisi, daha gerçekçi oyunların piyasaya sürülmesini sağladı. Oyun kategorisinde de ciddi anlamda emek harcayan, AAA klasında oyunlar çıkaran çok fazla tüzel kişilik var. İşte bu durum da fiyatlara yansıdı. Oyunlar artık eskisine göre çok daha pahalı. Ancak zaman zaman gerçekleştirilen büyük indirimlerle oyunları çok daha uygun fiyata satın almak mümkün oluyor. Özellikle de Steam platformu bu alanda kesinlikle dikkat çekiyor.

BÜYÜK YAZ İNDİRİMLERİ BU AKŞAM BAŞLAYACAK

Steam’de bildiğiniz gibi sürekli indirimler oluyor ancak bazen öyle büyük indirimler geliyor ki oyuncuları çok heyecanlandırıyor.  Özellikle çok pahalı olan oyunlarda gerçekleştirilen büyük indirimlerle oyuncular kaliteli oyunları uygun fiyata oynama şansına erişiyorlar. İşte bu akşam Steam sizlere yeni bir fırsat daha sağlıyor. Büyük yaz indirimleri, bu akşam resmen başlıyor.

Steam tarafından her yaz aylarında gerçekleştirilen büyük kampanya bu yıl da geldi çattı. Bu akşam saat 20:00 sularında büyük kampanyanın başlatılması bekleniyor. Pek çok oyun çok büyük indirimlerle satışa çıkarılacak. Ancak henüz bu oyunların hangi oyunlar olacağı açıklanmadı yani oyunculara sürpriz hazırlanıyor. Hangi oyunların indirime gireceğini görmek için geriye yalnızca bu akşamı beklemek kalıyor.

Steam’de 2016’nın en çok satan oyunlarını görmek için tıklayınız.

Kategoriler: Oyun Haberleri
Emre BEY:
İlgili Konular