Ünlü oyunlardan Bloodborne’un çok konuşulan kayıp canavarı, bir oyun kanalı tarafından açığa çıkarıldı. Söz konusu video pek çok dedikoduyu da sona erdirmiş oldu.

Oyun dünyasının zor ve kaliteli oyunlarından biri olan Bloodborne tanıtılırken bir canavar kullanılmıştı. Canavarın görüntüsü aşağıdaki gibiydi:

Bloodborne'un Kayıp Canavarı Bir YouTube Kanalı Tarafından Ortaya Çıkarıldı

Gördüğünüz gibi canavar iki elinde de silah taşıyor. Bunlardan birisi kızgın pala.  Karakter hem çok büyük hem de güçlü. Bu yüzden yayımlanan tanıtımda epey dikkat çekmişti. Oyuncular bu karakter ile oynamak için sabırsızlanıyordu. Fakat oyun piyasaya sürüldükten sonra bu canavara hiçbir oyuncu rastlayamadı.

Canavarı oyun içerisinde hiçbir oyuncu göremediği için final sürümünden çıkarıldığı düşünülüyordu. Yine de bir YouTube kanalı pes etmeyerek canavarı didik didik aradı ve buldu da. Söz konusu canavara rastlayan kanal onunla büyük bir kapışma yaparak birkaç denemenin ardından kazanmayı başardı.

Böylece Bloodborne oyunundaki en büyük efsane sonuçlanmış oldu. Uzun zamandır devam eden dedikodular, oyuncuların merakları sona erdi ve şimdi pek çok oyuncu canavara rastlayabilmek için uğraş veriyor.

Eğer canavar ile savaşırkenki görüntüleri izlemek istiyorsanız aşağıya eklemiş olduğumuz video aracılığı ile izleyebilirsiniz:

Bu arada bu karaktere bir iki oyuncunun daha oyun içerisinde ulaştığı fakat onların bu yaratığın önemini bilmedikleri için herhangi bir kayıt almadıkları öğrenildi.

Crytek Türkiye’deki Oyuncular İçin Özel Bir Etkinlik Düzenliyor!

CEVAP VER