Metro Exodus oyunu hem duyuruldu, hem de oyun ile ilgili bir oyun içi video yayımlandı.

Metro serisi bildiğiniz gibi oyun dünyasında çok özel bir yer sahibi… Pek çok oyuncunun oldukça sevdiği bir oyun olan Metro, sizleri hayran bırakacak niteliklere sahip bir yapım. İşte bu güzel seriye şimdi yeni bir oyun  daha ekleniyor. Bu yeni oyunun ismi de Metro Exodus…

METRO EXODUS KALİTESİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Metro Exodus, grafiksel açıdan gerçekten de gözlerinize bayram çektirecek. Kendisine has tarzını grafiklerine de güzel bir şekilde yansıtmayı başaran Metro serisinde, oldukça soğuk bir bölgede hayatta kalma savaşı vereceksiniz. Tabii aynı zamanda av olmamak için avcı konumunda karşınıza çıkan yaratıkları alt etmeniz gerekecek.

Oyunda, daha önce Crysis serisinden aşina olduğumuz bir yaylı silah bulunuyor. Bu silah, tıpkı Crysis oyunundaki gibi çok güçlü oklar atıyor ve aynı zamanda patlayıcı ok da atabiliyor.

Metro Exodus oyunu ile ilgili yayınlanan ilk videoda özellikle dikkat çeken şey şu oldu; Yırtıcı hayvanların mutasyona uğramış saldırgan hallerine karşı mücadele vereceğimiz pek çok sahne var. Mesela kurt, ayı gibi canlıların mutasyona uğramış hallerine karşı savaşıyoruz.

Oyun ile ilgili yayımlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bully Hakkında Sürpriz Haber Bully Seri Mi Oluyor?

CEVAP VER