X

Travian Saldırı Ordusu Hazırlama Rehberi

Bu içeriğimizde sizlere Travian oyununda nasıl saldırı ordusu kurabileceğinizi anlatacağız.

Türkiye’de pek çok tiryakisi bulunan Travian, bildiğiniz gibi tarayıcı üzerinden online olarak oynanan bir strateji oyunu. Oyunda köyler kuruyorsunuz ve bu köylerde askerler yetiştirip rakiplerinizi mağlup etmeye çalışıyorsunuz. Ancak bunun için kaliteli bir strateji yapmanız çok önemli çünkü Travian oyunu, çok tecrübeli ve altınla oynayan oyuncularla dolu. Bu yüzden de taktiklerinizi oyunun en başından belirlemelisiniz..

SALDIRI ORDUSU OLUŞTURMA

Oyun dünyasının hemen başında saldırı mı savunma mı oynayacağınıza karar verdikten sonra tercihinizi saldırı oynamaktan yana kullandıysanız saldırı orduları oluşturmanız gerekiyor.  Travian’da her ırkın kendine özel asker türü bulunuyor ve bu türlerin bazıları saldırı için eğitilmişken bazıları ise savunma için eğitilmiş oluyorlar. Haliyle saldırı ordusu kuracağımız için saldırgan askerleri seçmemiz lazım.

Bunun dışında Cermenler ırkı oyundaki en saldırgan, saldırı askeri yetiştirmeye en müsait ırktır. Bu yüzden de Cermenler’i seçmenizi tavsiye ederiz. Bu durumda saldırı ordusu oluşturmak için tokmak sallayan, balta sallayan, toyton bu üç askerden iki grubu kullanın. Mesela balta sallayan ve toyton ikilisini yetiştirin. Ardından da tamirhanenizden koçbaşı ve mancınık da yetiştirmeyi unutmayın. Ve böylelikle saldırı ordunuzu oluşturmaya başlayacaksınız. Zamanla ordunuzu iyice genişletip diğer oyunculara korku salabilirsiniz.

Travian ırklar hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Özet
Düzenlenme Tarihi
Yorum
deneme2
Yazar Değerlendirme
5
Kategoriler: Oyun Rehberleri
Emre BEY:
İlgili Konular