Metro Exodus oyunu ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son bilgilere göre oyun serinin eski yapımlarına nazaran daha uzun ve dolu dolu olacak.

Metro serisinin oyuncular için ayrı bir yeri var. Atmosferi, grafikleri ve oynanışı ile her daim iddialı oyunlar arasında yer alan Metro, şimdi de Metro Exodus isimli yeni oyun ile karşımıza çıkıyor. Oyun ile ilgili yayımlanan bazı görüntüler, yine oldukça güzel bir oyunun bizleri beklediğini gösterir nitelikteydi.

Metro Exodus yapımcısı Jon Bloch, oyun ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. Metro Exodus’un eski Metro oyunlarına nazaran çok daha uzun süreceğini ve bu uzun ana hikayesinin çizgisel bir şekilde ilerlemeyeceğini açıkladı. Yani oyun içerisinde bize pek çok seçenek sunulacak ve o seçenekleri değerlendirerek sonuçları görme imkanına sahip olacağız.  Hatta belirtilenlere göre hikaye akarken yapacağımız seçimler hikayeyi o kadar etkileyecek ki bir tercih yapmadan önce kararsız kalacağız.

Metro Exodus Özgür ve Dolu Dolu Bir Dünya Sunacak

Her ne kadar Metro Exodus bir açık dünya oyunu olmasada oyunda bulunan diyalog sistemi açık dünya havası estirecek.Aynı zamanda bölümlerin büyüklüğü de oyuncuları cezbedecek ve keşif isteği uyandıracak.

Oyun içerisinde hava koşulları sürekli değişecek ve en önemlisi hava koşullarına göre kullanılacak olan savaş aletleri de değişiklik gösterecek. Oyun bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek fakat kesin çıkış tarihi henüz belli değil.

Nier Automata Oyunu İle İlgili Tepkiler Var

CEVAP VER