Playstation tutkunları için 2016 yılı bir hayli hareketli geçti. 2016 yılının Playstation dünyasındaki enleri açıklandı.

YILIN OYUNU UNCHARTED 4 SEÇİLDİ

Bilindiği üzere Uncharted 4 2016’nın en gözde oyunlarındandı. Gerek grafik kalitesi, gerekse oyuncuyu aksiyona doyuran sahneleri ile oldukça beğenilen Uncharted 4, Playstation Blog internet adresinde gerçekleştirilen halk oylamasıyla yılın en iyi oyunu seçildi ve bu konuda bir sürpriz yaşanmadı.

EN YENİLİKÇİ OYUN LAST GUARDİAN !

Last Guardian, aslında uzun yıllar önce planlanmış olan ancak bir türlü çıkmayan bir oyundu ve 2016 yılının sonlarına doğru nihayet oyuncularla buluşmuştu. Oyun, kendisine has özgünlüğü ile inanılmaz taktir topladı ve yapılan oylama sonucunda 2016 yılının en yenilikçi oyunu olarak adlandırıldı.

thelast

EN İYİ BAĞIMSIZ YAPIMCI ÖDÜLÜ FREEWATCH’IN OLDU !

2016 yılında piyasaya sürülen Freewatch aslında çok beklenen bir oyun değildi ancak oyunu oynayanlar beklenenden çok daha fazla eğlendi. Freewatch, bir yürüme similasyonu olmasına rağmen finalini büyük merakla beklediğimiz, başından zor kalktığımız çok keyifli bir oyundu.

EN İYİ PLAYSTATİON VR OYUNU BATMAN !

2016 yılında aynı zamanda Playstation VR rüzgarı esti. Birbirinden kaliteli oyunları Sony özel olarak portladı ve ortaya şahane görüntüler çıktı. Yeni bir deneyim olan VR oyunculuğunun en gözde oyunu ise Batman Arkham VR oyunu seçildi. Batman Arkham zaten bilinen ve sevilen bir oyundu ve VR olarak karşımıza çıkınca oyuncular büyük bir akın etmişti. Ve yapım 2016 yılının en iyi VR oyunu seçilmeyi başardı.

 

1 YORUM

CEVAP VER