2016 yılında tanıtımları en fazla ilgi gören, en çok beklenmiş oyunları sizlerle paylaşıyoruz.

İLK SIRADA BATTLEFİELD 1 VAR

Battlefield 1 oyunu, kuşkusuz özellikle temasıyla 2016 yılının en fazla beklenen oyunlarındandı. Zaten tanıtım videolarının izlenme oranları da bunu net bir şekilde gösterdi. Battlefield 1, bu yıl YouTube üzerinde tanıtımı en fazla izlenen oyun oldu. Son derece sevilen bir oyun olan Battlefield 1, piyasaya sürülüşünün ardından da ilgi odağı oldu.

CALL OF DUTY  İNFİNİTY WARFARE

Call of Duty İnfinity Warfare oyununun tanıtım videosu dislike oranı olarak inanılmaz seviyelere ulaştı çünkü oyunun gelecek zamanı konu edinmesi, robotlarla savaşın söz konusu olması çoğu Call of Duty hayranını rahatsız etmişti. Ancak yinede Call of Duty 2016 yılının en iyi oyunlarından birisi olmayı, en çok takip edilen oyunlarından birisi olmayı başardı.

battlefield

CLASH OF CLANS : HOG RİDERS

Clash of Clans serisinin Hog Riders oyunu, YouTube üzerinde bu yıl en fazla ilgi gören üçüncü oyun olmayı başardı.

GEARS OF WAR 4 : TOMORROW

Gears of War 4 : Tomorrow oyunu, 2016 yılının tanıtımı en fazla ilgi gören oyunlarından birisi oldu. Özellikle grafik kalitesi olarak oldukça dikkat çeken oyun, 2016 yılının en ilgi gören oyunlarındandı.

CLASH OF KİNGS

Akıllı telefonlarda en fazla oynanan oyunlardan birisi olan Clash of Kings, görüntü itibariyle Age of Empires 2 oyununa benzeyen, strateji üzerine kurulu kaliteli bir oyun olarak dikkat çekiyor. Clash Of Kings listemizin beşinci sırasında yer alıyor.

 

CEVAP VER